Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges Slip-Joint

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594972934656405.jpg

A-96 (SS) · SA-96 (SUS)

       

Material:

Engsel slip-joint

A-96 / Pelat baja sing digulung adhem (SPCC) 1.6t

SA-96 / Plat waja tahan karat (SUS304) 1.5t

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

Produk OraBobot (g)Lot
A-96L23100
A-96R23100
SA-96L21100
SA-96R21100

PANALITEN

KONTAK US