Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges Slip-Joint

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594972190253276.jpg

A-95 (SS) · SA-95 (SUS)

       

Material:

Engsel slip-joint

A-95 / Pelat baja sing digulung adhem (SPCC) 1.6t

SA-95 / Plat waja tahan karat (SUS304) 1.5t

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

Produk OraBobot (g)Lot
A-95L22100
A-95R22100
SA-95L22100
SA-95R22100

PANALITEN

KONTAK US