Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges Slip-Joint

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594971674689953.jpg

A-94 (SS) · SA-94 (SUS)

       

Material:

Engsel slip-joint

A-94 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC)

SA-94 / Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

PANALITEN

KONTAK US