Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges Slip-Joint

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594971124336057.jpg

A-93 (SS) · SA-93 (SUS)

       

Material:

Engsel slip-joint

A-93 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC)

SA-93 / Piring waja tahan karat (SUS304)

ujar:

Countersink (mung produk stainless steel, SA-93)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

PANALITEN

KONTAK US