Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592988791477502.jpg

AC-183

      

Material:

Kuningan (C3604)

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

Mesin penjual otomatis, mesin pertukaran, mesin tiket, instrumen OA, instrumen cilik, multiguna, panggunaan serbaguna lsp.

ujar:

Plat stopper minangka pilihan tambahan. Temtokake plate stopper sing dilebokake ing katalog.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Loro arah sangang pin sing babagan keamanan.

2. Bedane macem-macem kunci kanthi manajemen komputer.

3. Pemrosesan suntingan kanthi kunci CNC eksklusif yaiku nomer registrasi kajaba nomer standar.

4. Key minangka jinis sing bisa diowahi sing gampang digunakake.

Produk No.
Bobot (g)
AC-18383

PANALITEN

KONTAK US