Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593331619233797.jpg

AC-185

      

Material:

Kuningan (C3604)

Rampung:

Chrome plating

ujar:

Plat stopper minangka pilihan tambahan. Temtokake plate stopper sing dilebokake ing katalog.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Desgin kompak ekstra

1. Loro arah patang pin sing angel dicolong.

2.Kunci yaiku jinis sing bisa diowahi sing gampang digunakake.

3. Key bisa dicopot ing rong arah kanthi produk pesanan khusus.

4. Bagéan penting digawe saka kuningan.

Produk No.
Bobot (g)
AC-18551

PANALITEN

KONTAK US