Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592983854992491.jpg

AC-141

      

Material:

Seng die casting

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

Kasus registrasi, papan distribusi, perabotan baja, register kas, elevator, lsp.

ujar:

Tombol ora bisa dicopot ing rong arah.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Fitness kanggo ngunci silinder kompak kanggo kabeh jinis instrumen mini.

2. Kunci bisa dilebokake (utawa dicopot) kanthi 120 ° ngowahi.

3. Yen nguripake piring stopper, bisa digunakake kanggo bukaan nengen.

Produk No.
Bobot (g)
AC-14138

PANALITEN

KONTAK US