Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Putaran

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592985497807710.jpg

AC-142

      

Material:

Kuningan (C3604)

Rampung:

Chrome plating

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Desgin kompak ekstra.

1. Key minangka jinis sing bisa diowahi sing gampang digunakake.

2. Bisa diganti arah muter kanthi piring stopper liyane.

3. Key bisa dicopot ing rong arah kanthi produk pesanan khusus.

4.It's possible to install with installed stopper plate.

Produk No.
Bobot (g)
AC-14251

PANALITEN

KONTAK US