Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

Faktor sing mengaruhi kualitas electroplating casting casting mati paduan seng?

Wektu: 2020-10-26 Hit 7

Kanggo casting casting paduan seng dadi perawatan permukaan sing elektroplasi, tautan iki penting banget. Yen electroplating durung rampung kanthi becik, kabeh gaweyan ing tahap wiwitan bakal muspra. Mula, kita kudu nggatekake proses elektroplasi produk. Banjur kualitas electroplating kena pengaruh faktor kasebut. Huayin Die Casting ngringkes babagan iki kanggo sampeyan:

 

1. Kanggo pilihan bahan baku kanggo bagean casting casting paduan seng, bahan standar nasional biasa kudu dipilih kanggo casting produk.

 

 2. Desain bagian mati casting alloy seng kudu wajar. Bentuk bagean casting kudu nimbang kemampuan ndhelikake elektroplating, lan nyoba nyuda bolongan sing ora ana ing njero ruangan, supaya ora gampang nggawa solusi ing ngumbah banyu. Potong sudhut sing landhep lan bagean liyane supaya garis listrik disebar kanthi rata sajrone electroplating.

 

  3. Proses die-casting lan desain cetakan die-casting wajar, saengga bagean casting kasebut ora bakal ngalami kekurangan penyusutan, lubang jarum lan kelonggaran. Kekurangan sing kasebut ing ndhuwur bakal langsung nyebabake adhesi lapisan kasebut.

 

 4. Ing proses produksi casting casting paduan seng, coba nyuda fenomena pamisahan. Yen aluminium misahake ing bagean tartamtu, aluminium sepisanan bakal larut sajrone degreasing, sing bakal nyebabake pori-pori lan pinhole ing permukaan casting lan ora bisa diresiki, nyebabake kekuatan ikatan sing kurang, nyebabake peeling lan blister lapisan kasebut.

 

 5. Priksa skala nalika proses mecah lan poles. Lapisan alus 0.05~0.1mm sing dibentuk sajrone proses pendinginan casting mati penting banget kanggo elektroplating. Kelangan lapisan sing apik kudu dikurangi sabisa nalika mecah lan polesan. Yen lapisan iki lemah lan dibuwang, Apa sing bakal dicethakake yaiku struktur keropos, lan lapisan elektroplating sing apik ora bakal dipikolehi ing lapisan iki.

 

  6. Lapisan elektroplating tembaga-nikel-kromium kasusun saka pirang-pirang jinis plating yaiku lapisan plating negatif sing ana gandhengane karo landasan. Sajrone pangopènan mekanik efektif, bagean paduan seng bakal rusak ing hawa sing lembab, mula prelu lapisan lapisan kasebut bolongan bebas. Yen ora, produk korosi paduan seng bakal nyebabake nutupi lapisan kasebut. Yen dibandhingake karo bagean baja, lapisan plating kudu luwih kenthel supaya cocog kanggo casting die paduan seng.

 

7. Sisa bagean casting nalika casting lan mesin kudu diresiki sabisa sawise diproses. Amarga residu minangka logam sing jelas, ing proses elektroplating, reaksi kasebut bakal larut karo larutan lan ngrusak solusi plating, sing bakal mengaruhi kualitas plating.


KONTAK US