Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

Ruang lingkup lan pangembangan kunci kabinet industri

Wektu: 2020-09-04 Hit 16

Ngomong babagan kunci kabinet industri, nyatane, akeh konsumen biasa sing ora ngerti babagan iki. Aku wis ndeleng akeh kunci, nanging umume digunakake ing saben dinane. Dadi kepiye kunci industri kabinet?

Nyatane, kunci umum saiki dikembangake liwat industri kunci industri. Kunci awal umume digunakake ing sawetara lemari penyimpanan sing cukup pribadi, dene kunci rumah tangga mengko dikembangake. Bisa dingerteni manawa kunci industri sejatine minangka referensi pangembangan kunci kluwarga. Lan iki pangembangan kunci industri.

 

Kunci industri duwe jangkauan sing cukup jembar. Bisa diarani kunci sing ana gandhengane karo rekayasa industri yaiku kabeh kunci industri, mula kisaran kunci industri cukup jembar. Iki kalebu kunci kabinet listrik, kunci instrumen lan instrumen, kunci program rekayasa, kunci listrik, kunci kothak, kunci lawang kabinet listrik, lan liya-liyane. Kunci kunci kasebut minangka kunci industri lan uga minangka wujud utama kunci hardware. Ing pirang-pirang kasus, kunci penting kanggo digunakake, kayata kunci lawang sing paling umum ing omah, sing minangka garis pertahanan kanggo nglindhungi safety omah. Iki uga minangka garis pertahanan psikologis kanggo keamanan kulawarga. Kunci lawang duwe peran tartamtu ing efek protèktif nyata lan bayangan psikologis kanggo awake dhewe. Kunci lawang sing digunakake sejatine lair saka kunci kabinet industri.

KONTAK US