Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Ngalahake Kunci

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592382649544727.jpg

AB-901-1W

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Bagian kurung / Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bisa dikunci kaping pindho karo gembok kunci.

2. Rotasi alami dicegah.

3. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen.


Produk No.ujarLot
AB-901-1WKanthi tombol40

PANALITEN

KONTAK US