Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Ngalahake Kunci

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592383385302136.jpg

AB-701 ~ 703

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

Duwe silinder jinis kunci no.500 (duwe jinis kunci sing beda)

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

2. Pegangan kasebut nggunakake desain manusiawi sing gampang dipahami kanthi tangan. Gampang digunakake lan luwih kepenak dioperasikake.

3. Kursi sing dipasang oval ngirit ruangan luwih akeh.


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-701-1Kanthi tombol47040
AB-701-2Tanpa kunci46940
AB-702-1Kanthi tombol33260
AB-702-2Tanpa kunci24160
AB-703-1Kanthi tombol19460
AB-703-2
Tanpa kunci19960

jenengArahan prewangan mbukakBeban kekuatan (kgf)
nangani
Narik100
Pencet ing100
Vertikal saka sirah nganti sikil100
kunciNguripake
50
Posisi instalasi piring stopper
Narik
50

PANALITEN

KONTAK US