Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Ngalahake Kunci

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592378937309963.jpg

AB-901 ~ 903

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Chrome plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

Duwe silinder jinis kunci no.500 (duwe jinis kunci sing beda)

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

2. CAS48jam wis diresiki, lan tahan korosi banget.

3. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen.


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-901-1Kanthi tombol45440
AB-901-2Tanpa kunci45440
AB-902-1Kanthi tombol24160
AB-902-2Tanpa kunci24760
AB-903-1Kanthi tombol20460
AB-903-2
Tanpa kunci21160


jenengArahan prewangan mbukakBeban kekuatan (kgf)
nangani
Narik100
Pencet ing100
Vertikal saka sirah nganti sikil100
kunciNguripake
50
Posisi instalasi piring stopper
Narik
50


PANALITEN

KONTAK US