Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Ngalahake Kunci

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592382018378022.jpg

ABS-901 ~ 903

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Lapisan perak

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

Duwe silinder jinis kunci no.500 (duwe jinis kunci sing beda)

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

2. CAS48jam wis diresiki, lan tahan korosi banget.

3. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen.


Produk No.ujarBobot (g)Lot
ABS-901-1Kanthi tombol45440
ABS-901-2Tanpa kunci45440
ABS-902-1Kanthi tombol24160
ABS-902-2Tanpa kunci24760
ABS-903-1Kanthi tombol20460
ABS-903-2
Tanpa kunci21160

PANALITEN

KONTAK US