Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Flat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595300022191314.jpg

F-27 (SS) · SF-27 (SUS)

       

Material:

Tandha engsel kanggo nggunakake tugas abot

F-27 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC) 1.6t

SF-2 / Plat waja tahan karat (SUS304) 1.5t

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kanthi bolongan utawa tanpa bolongan. (Mangga ditemtokake nalika pesen)

PANALITEN

KONTAK US