Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Flat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594954883819666.jpg

A-88 (SS) · SA-88 (SUS)

       

Material:

Engsel datar

A-88 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC)

SA-88 / Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kiri lan tengen minangka dimensi sing padha, supaya bisa diinstal miturut panggunaan.

Produk Ora
LWtD1D2Bobot (g)
Lot
SSSUSSSSUSSSSUS
A-88-1SA-88-1511161.61.547.583.678.350
A-88-2SA-88-238821.21.23633.633.1100
A-88-3
SA-88-332901.61.53.5740.838.6100

PANALITEN

KONTAK US