Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Flat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594968179203754.jpg

A-90 (SS) · SA-90 (SUS)

       

Material:

Engsel datar

Baja A-90 / Rolled (SS)

SA-90 / Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. Bisa ditekuk miturut panggunaan.

PANALITEN

KONTAK US