Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Flat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595300667127077.jpg

F-42 (SS) · SF-42 (SUS)

       

Material:

Tandha engsel

F-42 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC)

SF-42 / Plat baja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

ujar:

Engsel bisa uga diproses nganggo bolongan.

PANALITEN
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

PANALITEN

KONTAK US