Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594692039241624.jpg

A-80-1 · SA-80-1

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-80-1 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC) 2t

SA-80-1 / Plat stainless steel (SUS304) 2t

Rampung:

Plating kromat A-80-1 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-17350
SA-80-17450

PANALITEN

KONTAK US