Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594802566644384.jpg

A-81-6 (SS)

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Plat baja sing digulung adhem (SPCC) 2.3t

Finsh:

Plating chromate chinc (Namung hinge)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar:

Specifications which have the hexagon bolts are also available.

Produk chromate sing trampil uga kasedhiya.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-81-69150

PANALITEN

KONTAK US