Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594714667186789.jpg

A-80-12 · SA-80-12

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-80-12 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC) 2t,

SA-80-12 / Piring waja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

A-80-12/Zinc chromate plating

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-1259
SA-80-125750

PANALITEN

KONTAK US