Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594715500862976.jpg

A-80-14 · SA-80-14

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-80-14 / Baja gulung (SS) Wing3.2t Unit utama2.3t,

SA-80-14 / Piring waja tahan karat (SUS304)Wing3t Unit utama2t

Rampung:

Plating kromat A-80-14 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-1410650
SA-80-148850

PANALITEN

KONTAK US