Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594695327197101.jpg

A-80-3 · SA-80-3

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-80-3/Hot rolled steel plate (SPHC)3t

SA-80-3/Stainless steel plate (SUS304)3t

Rampung:

Plating kromat A-80-3 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-39360
SA-80-39460

PANALITEN

KONTAK US