Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594715876249822.jpg

A-80-16 · SA-80-16

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-80-16 / Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3.2t,

SA-80-16 / Piring waja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat A-80-16 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-1617830
SA-80-1616730

PANALITEN

KONTAK US