Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594888678391433.jpg

FUHG

       

Material:

Pelat baja sing digulung awak / kadhemen (SPCC)

Rodha / Phenol (PB)·nilon sing dikuatake (GFB)

Rampung:

Plating unichrome awak / Trivasi

Gunakake Khusus:

Piranti gedhe lan ukuran medium

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Maksimum sing diidini maksimum yaiku kelas paling dhuwur ing industri. Keuntungan paling murah kanggo sing abot
momotan sing dirancang khusus kanggo barang abot saka mesin lan peralatan gedhe.

Produk No.

Wheel

jinis

diijini

mbukak


DWHA × B

X × Y


Diameter Lubang P
Eksentrik E

Slewing

radius R

Bobot (g)
FUHG-50PBResin fenolik (B)400503879
84 × 84

64 × 64

8.51247815
FUHG-50GFBNilon dikiataken (B)300825
FUHG-65PBResin fenolik (B)500654897100 × 10078 × 7810.51454
1470
FUHG-65GFB
Nilon dikiataken (B)4001585
FUHG-75PBResin fenolik (B)6007548107100 × 10078 × 78
1454
1670
FUHG-75GFBDisantosake maneh nilon (B)5001560

PANALITEN

KONTAK US