Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594798215149668.jpg

FSPLG

       

Material:

Plat baja awak / kadhemen (SPCC) (bagean tutup: resin)
Rodha / Nylon

Rampung:

Plating unichrome awak / Trivasi

Gunakake Khusus:

Maneka warna sudut, lsp

ujar
Piranti cilik lan ukuran
PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

Beban bisa diatasi kanthi aman kanthi nyetel lan obah gampang karo caster.

Produk No.

Wheel

jinis

diijini

mbukak

daN

DWHA × BX × YDiameter Lubang P
Eksentrik E

Slewing

radius R

H1H2Bobot (g)
FSPLG-50BNNylon60502875
78× 7864 × 646.517501010390
FSPLG-65BNNylon6065259392 × 9275 × 758.527661020515
FSPLG-75BNNylon6075259892 × 9275 × 758.527661515525

PANALITEN

KONTAK US