Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594887491584159.jpg

FLHG

       

Material:

Pelat baja sing digulung awak / kadhemen (SPCC)

Rodha / Nylon

Rampung:

Plating unichrome awak / Trivasi

Gunakake Khusus:

Piranti cilik lan ukuran

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Cocog kanggo perlengkapan mesin lan toko. Casters profil kurang angel deform sanajan instalasi jangka dawa. Rega sing luwih murah.

Product

Ora Ana

Wheel

jinis

diijini

mbukak


DWHA × B

X × Y

(X '× Y')

Diameter Lubang P
Eksentrik E

Slewing

radius R

Bobot (g)
FLHG-40-BNNylon
70402155
54 × 37

45 × 26

4.51940130

FHG-50-

BN

Nylon8050216560 × 42

47 × 29

(46.5 × 27.5)

6.51945145

PANALITEN

KONTAK US