Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594954768258953.jpg

FHGL

       

Material:

Pelat baja sing digulung awak / kadhemen (SPCC)
 Rodha / Nylon

Rampung:

Plating unichrome awak / Trivasi

Gunakake Khusus:

Piranti gedhe lan ukuran medium

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Caster sing nyoba profil rendah utamane ing antarane profilecasters liyane sing kurang.
2.Caster sing ora ngganggu tampilan produk sing dipasang tanpa mbuwang ruang.

Produk No.

Wheel

jinis

diijini

mbukak


DWHH'A × B

X × Y

(X '× Y')

Diameter Lubang P
Eksentrik E

Slewing

radius R

Bobot (g)
FHGL-32-GNBNilon sing dikuatke
120322130
46.570 × 70

55 × 55

(53× 53)

6.21229225

PANALITEN

KONTAK US