Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593671782253804.jpg

A-14 ~ 15 · SA-14 ~ 15

       

Material:

A-14 ~ 15 / Piring waja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-14 ~ 15 / Piring waja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat A-14 ~ 15 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-14 ~ 15 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-1411250
A-1511150
SA-14
10950
SA-1510950

PANALITEN

KONTAK US