Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Tetep

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596012956127475.jpg

C-210 (SS)

       

Material:

Baja sing digulung (SS400)

Pelat baja sing digulung panas (SPHC)

Rampung:

Plating chromate sing nyata

Gunakake Khusus:

Stopper lawang kanggo panel utawa kasus.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis stopper sing gampang.

Produk OraujarBobot (g)
C-210RJinis mbukak tengen 392.7
C-210LJinis bukaan kiwa392.7

PANALITEN

KONTAK US