Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Tetep

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595839054496937.jpg

C-200-S21 (SS)

       

Material:

Baja sing digulung adhem (SPCC)

Rampung:

Plating Chromate

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis kiwa utawa jinis tengen.

Produk OraBobot (g)
C-200-S21L49
C-200-S21R49

PANALITEN

KONTAK US