Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Tetep

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1596009636898390.jpg

C-201-S6 (SS)

       

Material:

Plat baja sing digulung adhem (SPCC)

Rampung:

Chrome plating

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis kiwa utawa jinis tengen.

Produk OraBobot (g)
C-201-S6L22
C-201-S6R22

PANALITEN

KONTAK US