Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Kirim Hinges

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595580558249056.jpg

NUP-A (SS)

       

Material:

Baja gulung (SS) (2.3t)

Rampung:

Plating kromat seng

ujar:

Produk chromate sing trampil uga kasedhiya.

PANALITEN
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
Produk Ora
Dhuwur Dhuwur
Min Dhuwur W1 W2 Bobot (g)
NUP-160 160 114 32 16 170
NUP-115 115 85 32 16 139
NUP-80 80 64 25 14 108
NUP-160-2 160 114 32 16 169
NUP-115-2 115 85 32 16 139
NUP-80-2 80 64 25 14 107

PANALITEN

KONTAK US