Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Kirim Hinges

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595577542912978.jpg

NTP (SS)

       

Material:

Baja gulung (SS) (2.3t)

Rampung:

Plating kromat seng

ujar:

Engsel engsel: φ5.5 , φ6 bolongan utawa tanpa bolongan.

Produk chromate sing trampil uga kasedhiya.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Ing njero piring ana jinis sekrup, mula gampang dipasang.

  2. Jinis geser dadi bisa diatur nganggo obeng.

Produk Ora
Dhuwur Dhuwur
Min Dhuwur W1 W2 Bobot (g)
NTP-160 160 114 35 19 257
NTP-115 115 85 35 19 209
NTP-80 80 64 25 14 153
NTP-160-2A 160 114 35 19 258
NTP-115-2A 115 85 35 19 208
NTP-80-2A 80 64 25 14 153

PANALITEN

KONTAK US