Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kirim Hinges · Tetep>Kirim Hinges

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595829622892613.jpg

NUP-2A (SS)

       

Material:

Baja gulung (SS)

Rampung:

Plating kromat seng

ujar:

Produk chromate sing trampil uga kasedhiya.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Ing njero piring ana jinis sekrup, mula gampang dipasang.

  2. Iki minangka jinis geser supaya bisa diatur karo driver sekrup.

Produk Ora Max height(H) Min height(H) W1 W2 Bobot (g)
HUP-160-2A 160 114 35 19 213
HUP-115-2A 115 85 35 19 208
HUP-80-2A 80 64 25 14 118

PANALITEN

KONTAK US