Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Casters

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595487037688728.jpg

FG-S

       

Material:

Pelat baja sing digulung awak / kadhemen (SPCC)
Rodha / Karet (R) ·
nilon (N) ·nilon foil urethane (UR)

Rampung:

Plating unichrome awak / Trivasi

Gunakake Khusus:

Piranti cilik lan ukuran

ujar
Yen pungkasan bagean nomer S, stopp singlepedal dipasang. (Yaiku
mung bisa dikunci rotasi.)
PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Ing digunakake akeh minangka beban ringan kanggo troli lan nyimpen perlengkapan, mebel, industri umum liyane utamane.

Produk No.Jinis rodha

Diwenehake

daN

DWHA × BX × Y
PEksentrik ERadius Slewing Rbobot
FG-38RSRuber2038
17
50
46 × 3836 × 285.312
45
95
FG-38NSNylon281690
FG-38URSNylon urethane kebak281690
FG-50RSRuber3050
2065
59 × 4746 × 356.51650
195
FG-50NS
Nylon3821170
FG-50URS
Nylon urethane kebak3821180
FG-65RHSRuber4065
258070 × 5855 × 428.82159350
FG-65NSNylon55275
FG-65URSNylon urethane kebak55310
FG-75RHSRuber5075
2590
70 × 5855 × 428.8
21
59
390
FG-75NSNylon6525295
FG-75URSNylon urethane kebak6526320

PANALITEN

KONTAK US