Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>narik

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593504767717390.jpg

K-70 (ZDC)

        

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating krom kulit pir

Gunakake Khusus:

Papan daya / distribusi, papan kontrol, macem-macem kothak

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis flush nalika ora digunakake.

2.Door bisa dibukak / ditutup kanthi genggeman sing dipasang sawise nyurung bagean puteran ing sisih ndhuwur lan ngisor.

Produk OraL1L2L3W1W2W3
H1H2H3H4PKekandelan lawang sing ditrapakeBobot (g)
K-70-0
1501101183016233.55751611322.3262
K-70-1125929925142134943521101.8166
K-70-210066732012172372940851.889
K-70-3754450159132241927621.843
K-70-48853601810152.2292332741.865

PANALITEN

KONTAK US