Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>2-Tube Hinges Square

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595317215379910.jpg

B-70 (SS) · SB-70 (SUS)

       

Material:

2-tabung engsel kothak

B-70 / Baja gulung (SS400)

SB-70 / Baja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

Rampung:

Plating chromate B-70 / Seng (Mung pin)
PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Iki engsel sing didhelikake sing bisa digunakake dening las.

PANALITEN

KONTAK US