сите категории
EN

Дома>Производи

ПРОИЗВОДИ

УПРАВУВАЕ

НЕстандардна обработка на бакарни шипки

We use NC numerical control lathes, automatic lathes, manual lathes, cold heading machines.....

NC стругови со голем калибар, производи за центар за обработка

We use NC numerical control lathes, automatic lathes, manual lathes, cold heading machines.....

NC Соединение CNC струг сечење

We use NC numerical control lathes, automatic lathes, manual lathes, cold heading machines.....

Приспособување за обработка на НЕстандардно печатење

We use NC numerical control lathes, automatic lathes, manual lathes, cold heading machines.....

Кастинг умре од цинк

We use NC numerical control lathes, automatic lathes, manual lathes, cold heading machines.....

Жешки категории

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ