сите категории
EN

Дома>Вести>индустрија Вести

топла производи

  • АБ-51 ~ 53
  • АБ-460 ~ 463

контактирајте не

АДРЕСА:Број 89, патот Језханг, заедница Вукиао, град huуангханг, област Фенгсијан

ТЕЛ:021-57407335

E-MAIL:[заштитена по е-пошта]

Улогата на електричните брави на вратите од кабинетот не може да се игнорира

Време: 2020-06-05 Посети: 255

На индустриско поле, улогата на електричните брави на вратите не може да се игнорира. Можеби не сте многу запознаени со тоа. Подолу ќе ги воведеме апликативните предности на бравите на вратите на електричниот кабинет.

  I.Подобрување на безбедноста

  Електричната брава на вратата на кабинетот е еколошка, компактна по дизајн и флексибилна во функција. Корисниците кои користат електрични брави на вратите на кабинетот поретко ги менуваат батериите, што е пријателско за природата, што значи дека е потребно помалку време за замена на батериите поставени на бравите. Програмирањето на електричната брава на вратата на кабинетот се контролира со главната лозинка, не се губат или оштетуваат скапи клучеви. Електричните брави за врати од кабинетот се компактни по дизајн и широко користени.

 

  II.Лесен за користење 

  Програмирањето на дигиталната брава на кабинетот се контролира со главната лозинка, а скапите клучеви нема да се изгубат или оштетат. Бравата може да се инсталира со лева или десна рака. Бравата на кабинетот може да се инсталира на површината или полувдлабнати. Рачката на бравата на вратата на електричниот кабинет има функции за заштита од кражба/противвртежен момент.

 

  III.Лесно да се инсталира

  Електричната брава на вратата на кабинетот може да се инсталира со лева и десна рака, површинска инсталација или полувградна инсталација. Многу е погоден за кабинети за складирање, медицински возила, полици за податоци, кабинети, сефови итн.


Горенаведеното е применливата предност на електричната брава на вратата на кабинетот, дали сите ја знаете? Hoshimoto Co., Ltd е професионален производител и продажба на електрични брави за врати на кабинетот. Доколку треба да нарачате електрични брави за врати на кабинетот, можете директно да не контактирате.    www.hoshimoto-sh.com

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ