сите категории
EN

Дома>Вести>индустрија Вести

топла производи

  • АБ-51 ~ 53
  • АБ-460 ~ 463

контактирајте не

АДРЕСА:Број 89, патот Језханг, заедница Вукиао, град huуангханг, област Фенгсијан

ТЕЛ:021-57407335

E-MAIL:[заштитена по е-пошта]

Како да се избере висококвалитетна фабрика за леење на легура на цинк?

Време: 2020-06-01 Посети: 211

Нивото на производство на постројки за леење легури на цинк е неконзистентно, а има нерамномерност во индустријата. Како правилно да се избере фабриката за леење легури од цинк за да не тргне наопаку? Следно, ајде да ги разбереме 5-те клучни точки за правилно проценување на висококвалитетната фабрика за леење.

 

1. Имајте богато искуство во кастинг 

Огромното искуство со леење со матрици може да гарантира дека целните решенија може да се решат кога се соочуваат со тешки проблеми во процесот на производство. Колку повеќе искуство се акумулира, толку повеќе мерки за превенција и решавање може да се преземат за да се обезбеди квалитет на производството на леење.

 

2. Добар квалитет на производот 

Квалитетот на производот е гаранција за квалитет на фабриката за леење легури на цинк. Добриот квалитет на производот е загарантиран и колку е поголем одговорот од устата на устата.

 

3. Репутација на индустријата

Репутацијата на фабриката за леење матрица во индустријата е добра, што укажува дека квалитетот на сите аспекти мора да се гарантира.

 

4. Интегритет 

Искреноста е гаранција за трансакцијата и камен-темелник на развојот на фабриката за кастинг. Никому не може да му се верува и нема основа за интегритет. Тогаш нема простор за развој во оваа индустрија. Само производителите со интегритет имаат простор за развој.

 

5. Големи фабрички размери

 Една мала фабрика за леење со матрици има ограничен производствен персонал и ограничени машини и опрема, така што производствениот капацитет исто така ќе биде ограничен. Има голем број на персонал за производство на фабрики за леење со матрици, со јасни позиции, комплетна опрема и можат да одговараат на производството со леење за да се постигне брз ефект на испорака.


Горенаведеното се петте главни точки за разликување висококвалитетни постројки за леење на легура на цинк. Врз основа на горенаведените точки, можете да судите за јачината на фабриката за леење и дали можете да изберете соработка. Хошимото веќе 51 година се фокусира на нестандардно леење од легура на цинк, сечење на ладно, обработка на нумеричка контрола со CNC и преработени производи од бакарни редови. Повеќе од 400 производствени работници ширум светот се одговорни за своите должности и се посветени на создавање производи со висок квалитет. Соработка со вас!


Професионален производител на брава, шарка, легура на цинк, барајќи го Хошимото

www.hoshimoto-sh.com

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ