сите категории
EN

Дома>Прилагодување

Прилагодување

Обезбедуваме производи по нарачка за секој тип од стока до специјални производи. Ние ќе одговориме на барањата на клиентите со најнова опрема и напредна технологија. Разновидност, продукции со мал обем, мал дел, брза испорака, ниска цена. Ве молиме консултирајте се со нас за било што. Низ целата линија на производи од нарачка до испорака, ние одговараме на различни потреби на клиентите.

Кастинг умре од цинк

Леење со матрица е метод на обработка на преработка на лиење, кој е метод на обработка на инјектирање на високотемпературно растворениот метал во метален калап со помош на висок притисок. Оваа технологија на обработка може да постигне и масовно производство за краток временски период, со висока прецизност на обработка и релативно ниска цена.

Материјали за обработка: легура на цинк

Достапна е површинска обработка: светол хром, мат хром, боја за печење, прскање и други процеси на галванизација

Приспособување за обработка на НЕстандардно печатење

Печатењето е метод на формирање што користи преси и матрици за нанесување надворешна сила на плочи, ленти, цевки и профили за да предизвика пластична деформација или одвојување, при што се добиваат работни парчиња (притиснати делови) со саканата форма и големина.

Машински типови материјали: железо, нерѓосувачки челик, алуминиум

Може да обезбеди површинска обработка: обоено цинкување, позлата со никел, хромирање, калај, алуминиум отпорен на киселина, исто така, може да обезбеди друга обработка на галванизација

NC Соединение CNC струг сечење

Ние користиме NC стругови за нумеричка контрола, автоматски стругови, рачни стругови, машини за ладна насока и друга опрема за обработка на нестандардни делови што ги бараат клиентите според цртежите на клиентите.

Машински типови материјали: железо, нерѓосувачки челик, месинг, бакар, алуминиум, смола

Достапни површински третмани: обоено цинкување, позлата со никел, хромирање, калај, алумит и други процеси на галванизација

NC стругови со голем калибар, производи за центар за обработка

NC CNC струг со автоматска машина за хранење може да врши континуирано пеење за да се постигне масовно производство. Покрај тоа, NC стругови со голем дијаметар со C-оска може да се користат за обработка на производи со голем дијаметар. Машинскиот центар може да заврши разни сложени машински работи. Машината за тапкање може да заврши повеќекратни отвори и операции на тапкање. Главно се користи за преработени производи со бакарни ленти.

Машински типови материјали: железо, нерѓосувачки челик, месинг, бакар, алуминиум

Достапни површински третмани: обоено цинкување, позлата со никел, хромирање, калај, алумит и други процеси на галванизација

НЕстандардна обработка на бакарни шипки

Можеме да ги обработиме производите од бакарни ленти што им се потребни на клиентите со користење на машини за удирање, машини за виткање и друга опрема според цртежите на клиентите.

Машински типови материјали: бакар

Достапна е површинска обработка: позлата со никел, хромирање, калај и други процеси на галванизација

    Жешки категории

    КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ