сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

топла производи

  • АБ-51 ~ 53
  • АБ-460 ~ 463

контактирајте не

АДРЕСА:Број 89, патот Језханг, заедница Вукиао, град huуангханг, област Фенгсијан

ТЕЛ:021-57407335

E-MAIL:[заштитена по е-пошта]

1. Спортски состанок на персоналот на Хошимото

Време: 2019-10-21 Посети: 314

Компанијата Хошимото пред неколку дена успешно го одржа првиот спортски состанок на вработените, на кој сликовито го покажа духот на колективизмот, солидарноста и напорната работа и позитивниот спорт. Внесе нова виталност во домашната култура на компанијата и ефективно ја подобри кохезијата, центрипеталната сила и вработените во компанијата. Тимска работа. На овие Игри, компанијата организираше и мобилизираше различни интересни групи, внимателно планираше и ефективно промовираше, а активно учествуваа повеќе од 100 вработени од различни сектори и одделенија.

Игрите имаат различни форми. Вработените за време на натпреварот униформно ја носат облеката испечатена со логото „хошимото“. Со страсна ментална состојба и позитивен и брз стил, тие целосно ја демонстрираат важноста на учеството, никогаш не се откажуваат, никогаш депресивната напорна работа и тимскиот дух не само што ги научија вештините, туку и ја зајакнаа размената и го зајакнаа пријателството во жестоката конкуренција. .


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ