Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Paduan Seng

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593585981646247.jpg

AZ-104

       

Material:

Awak utama / paduan seng (ZDC)

Pin / Baja tahan karat

Rampung:

Awak utama / Coating

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

PANALITEN
  • Feature
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis pelapisan, tahan dhuwur kanggo korosi.

PANALITEN

KONTAK US