Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Paduan Seng

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593583872266756.jpg

AZ-101T

       

Material:

Awak utama / paduan seng (ZDC)

Pin / Wesi

Rampung:

Plating awak utama / Chrome

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint

  2. Bolt disetel ing awak utama, mula gampang dipasang

Produk No.Bobot (g)
AZ-101T153

PANALITEN

KONTAK US