Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel Paduan Seng

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593582225996289.jpg
  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593582225352302.jpg

AZ-100

       

Material:

Awak utama / paduan seng (ZDC)

Pin / Baja tahan karat

Mesin Cuci / Plastik

Rampung:

Awak utama / Rampung ireng

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

Produk plating Chrome uga kasedhiya

PANALITEN
  • Feature
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis tengen utawa kiwa. Lawang bisa diputer 180 °

PANALITEN

KONTAK US