Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595314260206693.jpg

F-2106 (SS) · SF-2106 (SUS)

       

Material:

F-2106 / Baja

SF-2106 / Baja tahan karat

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

Rampung:

Plating kromat seng
PANALITEN
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
Produk Ora ujar D C W
F-2106-11 Jinis sing bener 6 15 20
F-2106-12 Jinis kiwa 6 15 20
F-2106-21 Jinis sing bener 5 12 17
F-2106-22 Jinis kiwa 5 12 17
SF-2106-11 Jinis sing bener 6 15 20
SF-2106-12 Jinis kiwa 6 15 20
SF-2106-21 Jinis sing bener 5 12 17
SF-2106-22 Jinis kiwa 5 12 17


PANALITEN

KONTAK US