Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594279176337701.jpg

A-80 (SS) · SA-80 (SUS)

       

Material:

A-80 / Baja gulung panas (SPHC) 2.3t

SA-80 / Baja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

A-80 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

2. Pipa kalebu jinis piring, mula gampang dipasang.

3.SA-80 minangka produk stainless steel, dadi tahan karat banget.


Produk No.Bobot (g)Lot
A-806650
SA-806550

PANALITEN

KONTAK US