Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594267362187442.jpg

A-76 (SS) · SA-76 (SUS)

       

Material:

A-76 / Baja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-76 / Baja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

A-76 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

2.SA-76 minangka produk stainless steel, dadi tahan karat banget.


Produk No.Bobot (g)Lot
A-7622830
A-76-1622830
SA-7621930
SA-76-1621930

PANALITEN

KONTAK US