Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594193319910047.jpg

A-72 (SS) · SA-72 (SUS)

       

Material:

A-72 / Baja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-72/Stainless steel(SUS304)3t

Rampung:

A-72/Seng kromat plating (Pin mung)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Iku jinis slip-joint lan prasaja kanggo nginstal ing panel.

2.SA-72 minangka produk stainless steel, saengga nduweni resistensi dhuwur kanggo korosi.


Produk No.Bobot (g)Lot
A-7222730
A-72-621930
SA-7221930
SA-72-621930

PANALITEN

KONTAK US